Page 45 - Farmand_festdager

This is a SEO version of Farmand_festdager. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »
Tid for fesT. rom for å Tenke nyTT 45
krydder, hvitløk og vend potetene i blandin-
gen. Stekes i ovn ved 200 grader i ca 30
– 45 minutter.
saus: Åpne posen med ferdig Jacobs
Kantarellsaus og varm den i panne.
grønnsaker: Rens aspargesene og kok
dem i ca 6-8 minutter i lettsaltet vann. Ha
dem raskt over i iskaldt vann. Da holder de
seg sprøe og fne. Når du skal servere dem
varmer du dem opp i kokende lettsaltet vann
i ca 1 minutt. Sherry tomatene bakes i ovn i
ca 2-3 minutter.
Panna cotta
med bringebærcoulis
ingredienser:
5 stk. gelatinplater
2 stk. vaniljestang, helst Tahiti
6 dl kremføte
100 g sukker
slik gjør du
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Skyll de godt og klem ut vannet. Snitt vanilje-
stangen på midten, skrap ut frøene. Kok
forsiktig opp føte, sukker, vaniljestangen og
frøene. Ta kjelen av platen, fsk ut vaniljes-
tangen, og rør inn gelatinen. Hell blandin-
gen i fre små former eller glass. Her er det
bare fantasien som setter grenser. Avkjøl
minst 3 timer før servering.
bringebærcoulis:
300g frosne bringebære
150g ekstra fnkornet sukker
slik gjør du
Miks sammen bringebær og sukker med en
blender e.l i 1-2 minutt.
Farmandstredet
ca 2-3 minutter.
stangen på midten, skrap ut frøene. Kok
forsiktig opp føte, sukker, vaniljestangen og
frøene. Ta kjelen av platen, fsk ut vaniljes-
tangen, og rør inn gelatinen. Hell blandin-
gen i fre små former eller glass. Her er det
bare fantasien som setter grenser. Avkjøl
minst 3 timer før servering.
bringebærcoulis:
300g frosne bringebære
150g ekstra fnkornet sukker
slik gjør du
Miks sammen bringebær og sukker med en
blender e.l i 1-2 minutt.