Page 10 - 2011-matfestival

This is a SEO version of 2011-matfestival. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

Fagerborg Hotel er selve klippen i reiselivet og utelivet i Lillestrøm. Her samles vi for en iskald skummende på terrassen eller en stilig treretters med noe rødt, hvitt eller musserende i glasset. Tredje generasjon Tosterud styrer Fagerborg videre med stø kurs.

Alma Spisestue

Grunnlegger Alma Tosterud har gitt sitt navn til denne populære restauranten. Her serveres en á la carte-meny som har satt gastrono-miske spor etter seg. Med friske, lokale råvarer lages alt fra grunnen - og smaken har gledet matglade ganer i mange tiår.

Nå er det snart viltsesong – gled deg! Kos deg i et miljø med peis og bibliotekhjørne. Dette er møteplassen for både små og store anledninger.

Stilla café og bar

Direkte ved siden av restauranten fnner du

populære og uformelle Stilla café & bar. To skritt utenfor baren ligger byens hyggeligste uterestaurant, godt skjermet for vær og vind – og med førti tusen varme watt klar for innsats i kjøligere årstider. Sommeren har live musikk i helgene og menyen består av enkle, spennende småretter. Mer sulten? Du kan få restaurantmenyen servert her, om du vil.

Fagerborgstuene

I hotellets eldste del ligger Fagerborgstuene på rekke og rad. Her kan du nesten føle hotel-lets lange tradisjoner på kroppen. Selskaper og sammenkomster trives godt her – og vi

har god plass til inntil 140 gjester. Bruk også lokalene til mindre selskaper, du fnner alltid et lokale som passer deg og dine.…

Julebordsesongen

Fagerborg er selve samlingsstedet for jule-bord. I eksklusivt selskap er restauranten auto-risert av Kongelig Norsk Lutefsklag, og trekker til seg gjester fra rundt hjørnet og lang unna. Tusenvis av fornøyde gjester kommer tilbake år etter år. Visste du at Fagerborg er et av de spisestedene i landet som selger mest lute-fsk? Nå vet du det! Selvfølgelig får du også alt du måtte begjære av annen julemat her. Hver helg i november og desember står Fagerborgs store og sjenerøse julebufet ferdig pyntet. Bare å forsyne seg. Etter maten byr vi på dans i to etasjer.

Fagerborg

går aldri av moten!

Vi ses på Fagerborg. velkommen!

Page 10 - 2011-matfestival

This is a SEO version of 2011-matfestival. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »